Webwinkel
ontwikkeling

Ontdek de magie van webwinkelontwikkeling in de Hoeksche Waard met Quirky. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke online oplossingen die jouw online droomwinkel tot leven brengen. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat jouw webwinkel perfect aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Van het ontwikkelen van responsieve ontwerpen tot het automatiseren van technische koppelingen, wij staan voor je klaar. Laat Quirky je begeleiden bij elke stap van het proces, van inventarisatie van je dromen tot oplevering en zelfs daarna. Verras jezelf over de mogelijkheden en neem vandaag nog coontact met ons op. Online Solutions, met een vleugje Quirky.

Inventarisatie

We bespreken bij aanvang van je project onder andere:

  • Wie is je doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?
  • Welke informatie en pagina's wil je op de website?
  • Heb je al een huisstijl, of wensen over een stijl?
  • Wat voor koppelingen wil je maken voor bijvoorbeeld voorraadbeheer, verzending en facturatie?

Op basis van je wensen maken we een vrijblijvende offerte.

Ontwikkeling

Als je wensen helder zijn en je bent akkoord met de offerte, gaan we aan de slag met de ontwikkeling. We beginnen met het maken van een of een paar voorbeeldpagina's. Daarvoor maken we een responsief ontwerp, zodat de pagina's ook op mobiele telefoons goed weergegeven worden. We bespreken de conceptpagina's met je en verwerken je feedback en breiden daarna de pagina's verder uit zoals afgesproken. We voeren alvast een aantal van je producten in en optimaliseren de inrichting van je online winkel.

Je kunt zelf de benodigde teksten en foto's aanleveren, of we kunnen je helpen met het schrijven van de teksten en verzamelen of maken van de beelden. We houden graag regelmatig contact, zodat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Oplevering

Wanneer je tevreden bent met de ontwikkelde website, testen we de technische functies. Ook voeren we de laatste technische optimalisaties uit. We zorgen bijvoorbeeld dat afbeeldingen in het juiste formaat geupload worden met het oog op de zoekmachinevindbaarheid (SEO) en dat de website zo snel mogelijk laadt.

In overleg voer je zelf je producten in zodat je thuis raakt in je webshop, of helpen we je daarbij. Natuurlijk geven we je instructies over het invoeren van de artikelen en om de meest voorkomende aanpassingen aan je website zelf te kunnen doen. Maar als je liever hebt dat wij eventuele aanpassingen doen, staan we voor je klaar.

Na oplevering

Ook na het opleveren van je website staan we je graag met raad en daad terzijde. Je kunt er ook voor kiezen. om later je webwinkel uit te breiden naar meerdere talen, meer technische functies of met meer automatisering. We denken graag mee over hoe je webshop nog beter kan functioneren.

Hosting

Bij voorkeur hosten we zelf de websites die we ontwikkelen. Dit houdt alle communicatielijntjes kort, en helpt bij het technisch optimaliseren van de website. We hebben dan onder andere alle mogelijkheid om bijvoorbeeld backups te maken en testomgevingen om nieuwe technieken te proberen voor we deze live zetten.

WordPress en Pagebuilders

We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden als dat niet nodig is. We gebruiken meestal het open source platform WordPress om websites te ontwikkelen, met daarbij pagebuilders, waarmee we mooie websites kunnen opbouwen zonder te hoeven programmeren. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er online informatie beschikbaar is en we snel meters kunnen maken.

Plugins

Voor sommige technische functies op je shop gebruiken we plugins, kant-en-klare programma’s om de mogelijkheden van je website uit te breiden. Voor webwinkels gebruiken we graag WooCommerce, dat is heel gebruiksvriendelijk. Maar afhankelijk van je wensen zijn er meer opties, zoals Adobe Commerce of NopCommerce. Verder zijn er plugins om je instagramaccount op je website te tonen en meer.

Programmeren

Als we met WordPress, pagebuilders en de plugins nog niet helemaal kunnen bereiken wat jij met je webwinkel wilt, kunnen we ook maatwerkoplossingen programmeren. We hebben tenslotte jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software. Mochten we tegen technische beperkingen aanlopen, kunnen we die in overleg voor je schrijven.

Start vandaag nog met je online avontuur!