We maken graag kennis

Lees hier meer over onze achtergrond.

Over jou

Of je nu een beginnend zelfstandige bent of een multinational: Quirky heeft alles in huis om jouw bedrijf te helpen met online oplossingen. Quirky werkt samen met een team van professionals om jou een totaaloplossing te kunnen bieden. Wij denken graag vanaf het begin met je mee om tot de beste oplossing voor jouw bedrijf te komen. Heb je al een website of webapplicatie en zoek je naar een betere, veiligere, mooiere en/of efficiëntere versie ? Wil je meer bezoekers op je website? Wil je je beter of anders gaan profileren in de markt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt hier hoe je ons bereikt.

Over mij

Mijn naam is Michael Nelis en ik ben eigenaar van Quirky. Sinds 2003 maak ik webapplicaties en websites voor diverse bedrijven en verenigingen in uiteenlopende branches: van tandartsen tot fietsenmakers en van makelaars tot bedrijfscoaches. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een ervaren webspecialist, inclusief software als WordPress en Joomla. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google AdWords en adverteren in zoekmachines (SEA). Mijn passie ligt bij het meedenken met jou als klant. Vanuit mijn ervaring als zelfstandig ondernemer denk ik ook graag met je mee over bijvoorbeeld bedrijfsvoering, marketing en oplossingen voor interne communicatie. Kortom: samen met jou tot een mooi resultaat te komen, van begin tot eind.

Over Quirky

Quirky heeft door de jaren heen veel verschillende projecten gedaan. In de eerste jaren van ons bestaan waren dit vooral projecten in de makelaarsbranche. Het eerste programma dat Quirky maakte, was ‘Vanuit de lucht’. Dit was een voorloper op Google Maps waarmee makelaars huizen vanuit de lucht konden laten bekijken. Later deden we een eigen project genaamd Link2Party. Dit was een van de eerste platforms voor sociale media in Nederland.

Inmiddels hebben we vele websites en webapplicaties op onze naam, zowel groot als klein. Wij leveren maatwerk voor iedere klant en houden de lijnen graag kort om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden. Enkele van onze projecten en klanten, toen en nu, zijn te vinden in ons portfolio. Een aantal van deze projecten doen wij op vrijwillige basis om ook een stukje terug te geven aan de maatschappij.

Laten we kennismaken

Persoonlijk contact is wat ons verbindt in deze online wereld. We hebben daarom altijd tijd voor een goed gesprek. Wie weet is dat wel het begin van een waardevolle samenwerking.

Bel nu:

085 - 273 69 75

Mail naar:

info@quirky.nl

Of kom een kop koffie doen:

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord