We maken graag kennis

Lees hier meer over onze achtergrond.

Over jou

Of je nu een beginnend zelfstandige bent of een multinational: Quirky heeft alles in huis om jouw bedrijf te helpen met online oplossingen. Quirky werkt samen met een team van professionals om jou een totaaloplossing te kunnen bieden. Wij denken graag vanaf het begin met je mee om tot de beste oplossing voor jouw bedrijf te komen. Heb je al een website of webapplicatie en zoek je naar een betere, veiligere, mooiere of efficiëntere versie? Wil je meer bezoekers op je website? Wil je je bedrijf beter of anders gaan profileren in de markt? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom vooral langs voor een kop koffie.

Over ons

Quirky bestaat sinds 2003. In de afgelopen 20 jaar hebben we verschillende mooie grote en kleine projecten mogen ontwikkelen. Van eenvoudige websites tot koppelingen met ordersystemen, eigen beheersystemen. We zijn een klein team met diverse vaardigheden. Daarnaast werken we samen met partners die gespecialiseerd zijn in verschillende aanverwante vakgebieden.

In het verleden hebben we een aantal jaar in Rotterdam en Barendrecht gewerkt. Inmiddels hebben we ons kantoor in Heinenoord en zijn we dus weer terug thuis in de Hoeksche Waard. Dus kom vooral langs voor een goed gesprek!

Verder werken we regelmatig met stagiairs, om jongeren de kans te geven om praktijkervaring op te doen. We hebben het tenslotte zelf ook moeten leren;)

Over Quirky

Quirky bestaat sinds 2003, en in de afgelopen 20 jaar hebben we veel verschillende projecten gedaan. In de eerste jaren van ons bestaan waren dit vooral projecten in de makelaarsbranche. Het eerste programma dat we maakten, was ‘Vanuit de lucht’. Dit was een voorloper op Google Maps waarmee makelaars huizen vanuit de lucht konden tonen. Later ontwikkelden we Link2Party; eigenlijk een van de eerste social media platforms in Nederland.

Inmiddels hebben we vele websites en webapplicaties op onze naam, zowel groot als klein. We hebben websites gemaakt voor bedrijven en verenigingen in uiteenlopende branches: van tandartsen tot dierenopvang en van voetbalverenigingen tot bedrijfscoaches. Wij leveren maatwerk voor iedere klant en houden de lijnen graag kort om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden. We voelen ons persoonlijk betrokken bij onze klanten en denken graag mee over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Laten we kennismaken

Persoonlijk contact is wat ons verbindt in deze online wereld. We hebben daarom altijd tijd voor een goed gesprek. Wie weet is dat wel het begin van een waardevolle samenwerking.

Bel nu:

085 - 273 69 75

Mail naar:

info@quirky.nl

Of kom een kop koffie doen:

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord