Website
ontwikkeling

Het maken van een website is een creatief proces waarbij jouw visie wordt omgezet in een digitaal meesterwerk. Bij Quirky begrijpen we dat elke website uniek moet zijn en perfect afgestemd op de behoeften van je klanten. Ons team van toegewijde ontwerpers en ontwikkelaars heeft de expertise om je ideeën tot leven te brengen, van het ontwerpen van een intuïtieve gebruikerservaring tot het programmeren van de nodige functionaliteiten. Of je nu een gloednieuwe site wilt lanceren of een bestaande wilt verbeteren, we staat voor je klaar met innovatieve oplossingen en vakmanschap. Samen maken we van jouw website een online visitekaartje dat opvalt in de digitale wereld!

Inventarisatie

We bespreken bij aanvang van je project onder andere:

  • Wie is je doelgroep?
  • Wat is het doel van je website?
  • Welke informatie en pagina's wil je op de website?
  • Heb je al een huisstijl, of wensen over een stijl?
  • Wat zijn je technische wensen?

Op basis van je wensen maken we een vrijblijvende offerte.

Ontwikkeling

Als je wensen helder zijn en je bent akkoord met de offerte, gaan we aan de slag met de ontwikkeling. We beginnen met het maken van een of een paar voorbeeldpagina's. Daarvoor maken we een responsief ontwerp, zodat de pagina's ook op mobiele telefoons goed weergegeven worden. We bespreken de conceptpagina's met je en verwerken je feedback en breiden daarna de pagina's verder uit zoals afgesproken. Je kunt zelf de benodigde teksten en foto's aanleveren, of we kunnen je helpen met het schrijven van de teksten en verzamelen of maken van de beelden. We houden graag regelmatig contact, zodat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Oplevering

Wanneer je tevreden bent met de ontwikkelde website, testen we de technische functies. Ook voeren we de laatste technische optimalisaties uit. We zorgen bijvoorbeeld dat afbeeldingen in het juiste formaat geupload worden met het oog op de zoekmachinevindbaarheid (SEO) en dat de website zo snel mogelijk laadt. Verder geven we je toegang tot de website, en instructies om de meest voorkomende aanpassingen aan je website zelf te kunnen doen. Maar als je liever hebt dat wij eventuele aanpassingen doen, staan we natuurlijk voor je klaar.

Na oplevering

Ook na het opleveren van je website staan we je graag met raad en daad terzijde. Heb je hulp nodig, wil je graag meer technische koppelingen, wil je wat actiever aan je sales gaan werken of toch een paar aanpassingen, staan we voor je klaar.

Hosting

Bij voorkeur hosten we zelf de websites die we ontwikkelen. Dit houdt alle communicatielijntjes kort, en helpt bij het technisch optimaliseren van de website. We hebben dan onder andere alle mogelijkheid om bijvoorbeeld backups te maken en testomgevingen om nieuwe technieken te proberen voor we deze live zetten.

WordPress en Pagebuilders

We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden als dat niet nodig is. We gebruiken meestal het open source platform WordPress om websites te ontwikkelen, met daarbij pagebuilders, waarmee we mooie websites kunnen opbouwen zonder te hoeven programmeren. Dat heeft als bijkomend voordeel dat er online informatie beschikbaar is en we snel meters kunnen maken.

Plugins

Voor sommige technische functies op je website gebruiken we zogenaamde plugins. Dat zijn kant-en-klare stukjes programma om de mogelijkheden van je website uit te breiden. Zo zijn er plugins voor  contactformulieren, om je instagramaccount op je website te tonen en meer. Afhankelijk van je wensen adviseren we je een aantal plugins voor je website.

Programmeren

Als we met WordPress, pagebuilders en de plugins nog niet helemaal kunnen bereiken wat je met je website wilt, kunnen we ook maatwerkoplossingen programmeren. We hebben tenslotte jarenlange ervaring met het ontwikkelen van software. Mochten we dus tegen technische beperkingen aanlopen, kunnen we die in overleg zelf ontwikkelen.

Start vandaag nog met je droomwebsite!