Software
ontwikkeling

Vraag je je wel eens af waarom processen niet makkelijker kunnen? Wil je graag stappen of acties versimpelen, meer inzicht in processen of KPI’s, of meer uit je bestaande software halen?

Bij Quirky in de Hoeksche Waard bieden we maatwerk software ontwikkeling. We begrijpen dat elk project uniek is en zetten onze talenten in om jouw dromen waar te maken.

Onze ervaren developers staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om een offertesysteem, het inzichtelijk maken van je bedrijfsresultaten, een online portal om boekingen te plannen en beheren of een webwinkel gekoppeld aan je CRM-systeem, we maken het voor je. We zijn trots op de opdrachten die we eerder hebben mogen ontwikkelen, en maken graag ook jouw online wensen werkelijkheid met een vleugje Quirky.

Inventarisatie

We bespreken bij aanvang van je project onder andere wie de gebruikers van je software zijn en wat zij willen bereiken. En heel belangrijk, welke technische koppelingen en automatiseringen wil je? Op basis van je wensen maken we een vrijblijvende offerte.

Visueel en technisch ontwerp

Om zo helder mogelijk te maken wat je wensen zijn, welke gebruikers en gebruikersrollen er later gebruik maken van het programma maken we een visueel en technisch ontwerp. We werken uit welke stappen de softwardegebruiker doorloopt, wat zijn de input en output en de gewenste werking. Daarna beginnen we met het programmeren.

Ontwikkeling

Als je wensen helder zijn, gaan we aan de slag met de ontwikkeling. We bepalen de verschillende onderdelen en logische volgorde om deze te coderen. Tussendoor tonen we je regelmatig de voortgang, zodat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet.

Oplevering

Gedurende de ontwikkeling testen we alle diverse stappen en processen. Als de software uiteindelijk aan je verwachtingen voldoet, leveren we het op. We zorgen voor eventuele instructies zodat iedereen er zo snel mogelijk mee aan de slag kan.

Optimalisatie

Na de oplevering van je software verdwijnen we niet ineens uit beeld. We horen graag hoe het gebruik van het programma bevalt, en kunnen meehelpen aan verdere optimalisaties.

Start vandaag nog met je software oplossingen!