Wie ben ik?
Door: Redactie

Quirky is de Engelse term voor excentriek, spitsvondig, onconventioneel, ongewoon, een tikje eigenwijs. Het is een term die niet iedereen kent, toch gebruiken we hem vaak om onszelf te beschrijven.

Onconventioneel? Ja. Weg van de gebaande paden, daar zul je ons vinden. Natuurlijk is het fijn als ‘de standaard’ werkt. In praktijk merken we echter vaak dat standaard niet voldoet. Daarom gaan we tot het uiterste om voor jou de beste oplossingen te bedenken en in te richten.

Je zult bij ons geen ‘Nee’ horen of dat iets niet kan. We maken alles mogelijk. Als we een bepaalde expertise niet in huis hebben, schakelen we meer mensen in. Zo kun jij je op je bedrijf concentreren en de dingen doen die voor jou belangrijk zijn.

We pleiten er graag voor om Quirky ook in de Nederlandse woordenboeken te krijgen!

Daarmee bedoelen we trouwens niet dat we je altijd klakkeloos geven waar je om vraagt. We denken liever mee. We zullen je aan de tand voelen als dat nodig is. Waarom wil je iets? Wat wil je ermee bereiken? Waarom doe je dingen op een bepaalde manier?

Vaak kunnen dingen makkelijker, sneller of veiliger. Dan adviseren we je daar liever in dan gewoon uit te voeren wat je wilt. Zie ons maar als die tikje eigenwijze IT-er die de saaie technische klusjes doet, en intussen je leven een stuk makkelijker maakt.

Laten we kennismaken

Persoonlijk contact is wat ons verbindt in deze online wereld. We hebben daarom altijd tijd voor een goed gesprek. Wie weet is dat wel het begin van een waardevolle samenwerking.

Bel nu:

085 - 273 69 75

Mail naar:

info@quirky.nl

Of kom een kop koffie doen:

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord