Tip van de week: Hubspot
Door: Redactie

Wie zijn jouw potentiele klanten? Wat wil je hun graag leveren? Tegen welke prijzen? Hoeveel speling zit daar nog in? Heb je dat ergens fijn inzichtelijk of heb je ook een paar van die mensen waar je via even snel Whatsapp een bedragje genoemd had?

Of bestaat jouw prospectsadministratie uit een paar aantekeningen in dat ene schrijfboek, dat geloof ik ergens in die kast ligt? Dan is het misschien eens slim om te kijken naar Hubspot. Wat zeg je, hutspot? Nee, Hubspot. In de categorie handige programma’s. Heeeeel verschil;)

Hubspot is een programma dat ik zelf graag gebruik, en wat ik ook aan verschillende klanten adviseer. En aangezien ze ook een gratis versie hebben kun je het met een  gerust hart eens uitproberen!

Hubspot is vooral handig om overzicht te houden op leads en sales en de voortgang daarvan. Je kunt hem door middel van een plugin koppelen aan je website. Als je die optie liever niet gebruikt kun je hem ook zelf vullen of je data importeren. Als je bijvoorbeeld meerdere contactpersonen hebt binnen een bedrijf, kun je dat hier heel makkelijk in beeld brengen. Heb je net iemand gesproken en prijsafspraken toegezegd, dan kun je dat makkelijk noteren. Wanneer die sales dan doorlopen, heb je een mooi overzicht van alle deals.

Houd overzicht op de status van servicevragen van je klanten. Koppel ze aan je mail om makkelijk de communicatie per klant bij de hand te hebben. Verstuur slimme gepersonaliseerde marketingmails aan verschillende klanten, zodat ze aan je blijven denken. Wie schrijft, blijft;)

Een goed CRM-systeem hoeft niet veel te kosten. Ook voor startende ondernemers, ZZP-ers en kleine ondernemers is het fijn om overzicht te houden.

Wat ik zelf een van de mooiste dingen vind, is de agenda-functie. Koppel HubSpot aan je mail en agenda, zodat klanten zelf kunnen inplannen wanneer ze je willen spreken. Geen eindeloos heen-en-weergemail over wie wanneer tijd heeft.

Klinkt het interessant? Dan kun je je aanmelden. Interessant, maar lijkt het implementeren in je bedrijf je een gedoe? Plan dan een afspraak met ons in. Via onze hubspot-meeting link natuurlijk;) We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Laten we kennismaken

Persoonlijk contact is wat ons verbindt in deze online wereld. We hebben daarom altijd tijd voor een goed gesprek. Wie weet is dat wel het begin van een waardevolle samenwerking.

Bel nu:

085 - 273 69 75

Mail naar:

info@quirky.nl

Of kom een kop koffie doen:

Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord