We helpen je graag op weg

Wij werken graag met Divi. Je kunt er ontzettend veel mee. In deze filmpjes helpen we je graag op weg en delen tips. Als er onderwerpen zijn waarvan je graag een filmpje ziet, laat het ons weten!

Productcategorie paginalayout aanmaken

Hier laat ik zien hoe je voor aparte productcategorieën, aparte paginalayouts kunt aanmaken met DIVI. Dit kan je helpen bij je vindbaarheid, en natuurlijk om je bezoekers van extra informatie over die producten te voorzien.

Lees meer

Divi Supreme scheduled content

Met deze feature van Divi Supreme kun je elementen aanmaken, die op ingestelde dagen en tijden getoond of verborgen worden. Je kunt instellen dat een element vanaf een bepaald moment getoond wordt of vanaf dat moment verborgen wordt, dat het tussen bepaalde tijden...

Lees meer

Maak een nieuwsbriefpopup met Divi Supreme

DIVI zelf heeft geen mogelijkheid om pop-ups te maken. Met Divi Supreme kan dat wél. Gebruik hem bijvoorbeeld als cookiemelding, of om mensen zich te laten aanmelden voor je nieuwsbrief, of om een contactformulier onder de aandacht te brengen.

Lees meer

Categorieën selecteren op winkelpagina

Dit werkt overal waar je een winkelmodule hebt staan. Je kunt deze optie bijvoorbeeld gebruiken als je aparte pagina's wilt maken om verschillende productcategorieën uit te lichten. Het selecteren van categorieën bij een blogmodule werkt overigens precies hetzelfde.

Lees meer

Laten we kennismaken

Persoonlijk contact is wat ons verbindt in deze online-wereld. We hebben daarom altijd tijd voor een goed gesprek. Wie weet is dat wel het begin van een waardevolle samenwerking.

Bel nu:

085 - 273 69 75

Of mail naar:

info@quirky.nl